7 Ιουλίου 2011

«Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές + ... Πορτραίτα»


ΤΟ  BLACK DUCK ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ


Η Μαύρη Πάπια θέλει να δώσει ένα βήμα σε νέους ανθρώπους να εκφραστούν, να γράψουν, να εκμυστηρευτούν το συγγραφικό τους τάλαντο. Και θα  χαρεί πολύ να φιλοξενήσει κείμενα ανθρώπων που τολμούν να γράψουν από καρδιάς!
Το Black Duck οργανώνει την  έκδοση του τρίτου του βιβλίου,με αφορμή την προγραμματισμένη Έκθεση, στην Gallery του πολυχώρου, των σκηνικών και των κοστουμιών του Γιάννη Μόραλη  για τις «Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές» σε χορογραφία Ραλλούς Μάνου και μουσική ενορχηστρωμένη από τον Μάνο Χατζιδάκι.
  Να, λοιπόν, το κεντρικό θέμα!
«Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές + (τόσα) Πορτραίτα»… όσα μας στείλετε … όχι ζωγραφιστά, αλλά γραμμένα. Γράψτε για ένα πρόσωπο που σας εντυπωσίασε, σας καθόρισε, σας γοήτευσε, ανεξάρτητα από ηλικία, εργασία, μόρφωση. Ποιητή ή μανάβη, ζωγράφο ή γιατρό, οδοκαθαριστή ή άστεγο, πραγματικό ή φανταστικό. Όποιον θέλετε. Δεν χρειάζεται να είναι και μεγάλο! Χρειάζεται να είναι ένα μεστό κείμενο, αληθινό, δικό σας.
Σε αναμονή, λοιπόν, των γραφτών σας, αν μπορείτε μέχρι 15 Σεπτεμβρίου στο info@blackduck.gr  ή στη Χρήστου Λαδά 9 Α (με Σταδίου γωνία). Διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 210 3234 760. Απαντούμε άμεσα, ή με μια μικρή καθυστέρηση κατά τον μήνα Αύγουστο,που θα μαζέψουμε δυνάμεις για το χειμώνα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!
Υ.Γ. Μπείτε στο site του Black Duck, ξεφυλλίστε τα δύο προηγούμενα βιβλία και πάρτε μια ιδέα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου